18a Setmana de la Comunicació

Decretat l’estat de creativitat

Descarregar Pdf

Durant els dies 19, 20, 21 i 22 d'abril del 2021 es va dur a terme la 18a Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida, titulada “Decretat l’estat de creativitat”. L’esdeveniment se centrava en les complicacions i adaptacions de creació de contingut davant l’emergència sanitària.

Atès a les mesures de la COVID-19, la 18ª edició es va realitzar de forma semipresencial, portant a cap les conferències a la Sala d’Actes mentre que, paral·lelament, es podia fer el seguiment en línia a través de les xarxes socials oficials de la Setmana de la Comunicació. Els alumnes de tercer curs del grau Comunicació i Periodisme Audiovisuals es van ocupar de la promoció de l’acte, la comunicació general de la Setmana, la presentació dels invitats i la retransmissió de les seves ponències. Mitjançant l’assignatura “Comunicació Corporativa”, impartida per Mariona Visa, els alumnes van executar l’organització.

Clicant en aquesta llista de reproducció del canal oficial de la Setmana de la Comunicació podreu veure les conferències de tots els ponents, la minisèrie creada per l’equip de Youtube de la 18ª Setmana “Adaptar-se”,  vídeos resums dels dies 19, 20, 21 i 22 d’abril, el documental “INCERTESA”, pensat i produït pels alumnes de quart del grau en Comunicació i Periodisme Audiovisual de la UdL, i més continguts.

El podcast de la Setmana de la Comunicació, anomenat “Setcomunica”, es pot consultar a través del canal d’Invoox o de Spotify.

La galeria fotogràfica es pot accedir via Flickr.

PREMSA:

Bruno Oro a la 18a Setmana de la Comunicació de la UdL

Mònica Planas i Fèlix Colomer inauguren la 18a Setmana de la Comunicació

Diari "El Segre": la Setmana de la Comunicació de la UdL

Diari "La Manyana": els ponents de la 18ª Setmana de la Comunicació