LA SOTANA DES DE DINS, AMB ANDREU JUANOLA

Un referent del món del pòdcast en català realitzarà una ponència a la 21a Setmana de la Comunicació

Descarregar Pdf
Andreu Juanola
Andreu Juanola, un dels ponents a la jornada de clausura

L'encarregat de tancar la 21a Setmana de la Comunicació de la Udl serà l'Andreu Juanola, el dijous a les 18h. L'Andreu és conegut per ser el presentador del programa de ràdio independent dedicat al Futbol Club Barcelona amb to humorístic La Sotana, essent aquest el pòdcast que compta amb més mecenes de l'estat espanyol a la plataforma Patreon.

Nascut a Girona el 1989, l'Andreu Juanola es va llicenciar en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. La seva carrera professional va començar a la ràdio local, on va despuntar pel seu talent per a l'humor. A partir d'aquí, la seva popularitat va anar en augment, convertint-se en un dels rostres més estimats del públic català.


L'Andreu és un apassionat del món del pòdcast i a part de presentar i conduir La Sotana, actualment també és presentador amb l'Andrea Gumes del pòdcast gastronòmic La cullerada de Time Out Barcelona. Va ser col·laborador del programa de ràdio El suplement de Catalunya Ràdio fent una secció amb la periodista Alba Riera i actualment col·labora a El món a RAC1.

A base d'esforç, entrega i passió, s'ha convertit en tot un referent per tots aquests que s'animen a iniciar un projecte independent com és un pòdcast. L'Andreu és un exemple per tota una futura generació de periodistes i un clar exemple d'adaptació a la tecnologia que ens envolta. Un pioner exitós, que actualment passa pel seu millor moment com a professional.