EL FUNCIONAMENT DELS PROGRAMES MATINALS AMB CARLES PÉREZ

Descarregar Pdf
Carles Pérez
Carles Pérez durant un dels seus programes despertadors.

La jornada de dimecres la tancarà a les 18h, Carles Pérez, director i presentador d'El matí i la mare que el va parir. En Carles Pérez és conegut per la seva veu potent, el seu caràcter directe i el seu sentit de l'humor. A més de la seva tasca radiofònica, també ha participat en diversos programes de televisió i ha publicat un llibre.

En Carles va iniciar-se als estudis de Ràdio l'Ametlla, amb el programa Punt mort, on punxava dance i heavy metal. Aquest programa va donar pas al Non stop i, va rebre la primera oferta de feina: Ràdio Santa Coloma de Gramenet. Això era el març del 2001 i tres mesos més tard Flaix FM obria les portes al noi de l'Ametlla. Fent repàs a les llistes europees, La repassada, programes de sexe, Punt calent, històrics, Flaix History. Però, en Carles va compaginar la vida laboral amb l'estudiantil. Va estudiar Imatge i so, i com que no en va tenir prou, va cursar Comunicació audiovisual. Fins i tot, va trobar temps per desenvolupar la seva carrera com a DJ.


Arribats a aquest punt, només li faltava una cosa: presentar un matinal, oportunitat que li ha ofert l'altra emissora del grup, Ràdio Flaixbac, amb El matí i la mare que el va parir. Aquest és el programa despertador radiofònic de Ràdio Flaixbac, fent aixecar a Catalunya amb humor, actualitat i alegria. El programa s'emet de dilluns a divendres en directe de 6 a 11 del matí i els dissabtes es fa una recopilació dels millors moments de la setmana de 8 a 10 del matí. El 2016 va ser guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de radiodifusió.