JA ÉS AQUÍ LA 20a SETMANA DE LA COMUNICACIÓ!

Descarregar Pdf

Des de la Universitat de Lleida us portem un any més l’esdeveniment de la Setmana de la Comunicació que es durà a terme els dies 24, 25 i 26 d’abril. Aquesta edició tan especial porta com a nom “Back to the future”, tot fent referència a l’evolució que ha tingut l’àmbit de la comunicació durant aquests 20 anys. 

La Setmana de la Comunicació tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Facultat de Lletres. Tanmateix, un cop acabades totes les ponències es podrà recuperar el contingut al nostre canal de Youtube. Des de les nostres xarxes socials es farà un seguiment de tota la jornada i des de la pròpia pàgina web us farem un resum de cada jornada. A més, al nostre pòdcast trobareu contingut inèdit i si us subscriviu a la nostra newsletter gaudireu de material exclusiu. Estigueu atents i atentes! 

L’inici d’aquesta edició començarà el dilluns 24 a les 16:00h amb la ponència “De la ràdio local al món digital” protagonitzada per Antoni Bassas. Tot seguit a les 18:00h tindrà lloc la següent ponència “RoyalSalseo i safareig a tiktok”, a càrrec de Núria Marín. 

El dia següent començarem la jornada a les 16:00h amb la ponència “IA, substituirà la màquina als comunicadors i periodistes?” a mans d’Eva Domínguez i David Corral. A les 18:00h tindrem la ponència de Jaume Balagueró, “El gènere de terror al cinema espanyol”

Dimecres 26 començarem un quart d’hora abans, a les 15:45h, amb Carla Galeote i la seva ponència “Parlant de feminisme a les xarxes”. Per donar fi a aquesta edició tan especial, us portarem “I després de CiPAV, què?”, una taula rodona on parlarem de les experiències de diferents exalumnes del grau amb la presència d’Adri Romeo, Rut Camí, Charas Vega i Kionalia Project. 

Des de tot l’equip de la Setmana de la Comunicació desitgem que gaudiu de les ponències i de les experiències que us portaran els nostres convidats. Així doncs, ens retrobem a la sala d’actes i celebrem plegats l’edició d’enguany!

Universitat de Lleida