PONENTS 20A SETMANA DE LA COMUNICACIÓ: Antoni Bassas

Descarregar Pdf

Antoni de Pàdua Bassas i Onieva, periodista i guionista de ràdio i televisió català que actualment forma part de l'equip directiu del diari Ara, va néixer al barri de Gràcia de la ciutat de Barcelona el novembre de 1961.


El periodista va entrar a la professió uns anys abans de llicenciar-se en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) quan va començar a col·laborar amb Ràdio Joventut als setze anys.


Bassas és reconegut per haver estat guardonat amb premis especials com el Premi Ondas l’any 1997 per la versió radiofònica d’Alguna pregunta més? (APM). Així mateix, durant la seva carrera ha estat partícip de grans audiències.

El periodista català també és reconegut per la seva etapa com a corresponsal a Washington per a la Televisió de Catalunya, després de les eleccions presidencials nord-americanes de 2008. A més, el periodista durant la seva carrera també ha estat escriptor de llibres com: Bon Dia Son Les Vuit! (2018) o La nació en portada: El debat de Catalunya i Espanya a la premsa (2020).