LA 19A SETMANA DE LA COMUNICACIÓ JA COMENÇA!

 Descarregar Pdf

Un any més, la Universitat de Lleida (UdL) organitza l'esdeveniment de la Setmana de la Comunicació, on estudiants de 3r de Comunicació i Periodisme Audiovisuals es posen en contacte amb professionals del sector per tal d'oferir una jornada immersiva a tota la població interessada. Aquest acte es durà a terme els dies 25, 26 i 27 d'abril. La nove edició porta com a nom "Internet killed the video star", fent referència a les noves tendències digitals que estan apareixent actualment i com aquestes reemplacen els mitjans tradicionals.

Les mesures actuals de la COVID-19 permetran la presencialitat de l’esdeveniment al complert, i l’acte es durà a terme a la Sala Víctor Siurana de la Facultat de Lletres. Per la gent que no pugui venir presencialment, podrà seguir les notícies i els moments importants de les ponències a través de les seves xarxes socials, Instagram, Twitter, Facebook, YouTube i Tik Tok, on s'aniran penjant continguts a mesura que avanci la jornada de la Setmana de la Comunicació. A més a més, aquestes plataformes nombrades anteriorment i aquesta pàgina web, comptaran amb material exclusiu dels convidats que ben segur no us deixaran indiferents. Enguany, la Setmana de la Comunicació té el plaer d'inaugurar-la el dia 25 a les 16:00h, al Saló Víctor Siurana, la Clàudia Rius, la Paula Carreras i la Rita Roig, les creadores del podcast Gent de Merda, amb la seva ponència titulada "El podcast milènnial made in Catalunya". A continuació, a les 18:00 h, podrem gaudir de la ponència "Twitch el present i el futur dels nous mitjans" a mà del periodista i streamer d'esports Gerard Romero.

El dia 26 començarà amb la ponència de la directora, guionista i actriu Leticia Dolera, que a les 16:00 h ens presentarà "Escribir y dirigir, ¿Ha cambiado el oficio con el boom de las plataformas?". A continuació, comptarem amb dues podcasters, l'Ana Polo i Maria Rovira, les quals ens sorprendràn a les 18:00 h amb "OYE POLO: Com convertir-se en les Azúcar Moreno del podcasting català".

Finalment, per tancar la 19a Setmana de la Comunicació, comptarem amb Carles Tamayo, periodista d'investigació, que farà la seva ponència titulada "Fer periodisme d'investigació a YouTube". A continuació, podrem disfrutar a les 18:00 h de la ponència del conegut TikToker Paco Hernández, que parlarà de "Comunicar en un minut".

Tot l'equip de la Setmana de la Comunicació de la UdL espera que gaudiu de les ponències i de les experiències pròpies dels nostres convidats i que en pugueu treure molt profit!

Universitat de Lleida.

   Darrera modificació: