ESPECIAL ON AIR, RÀDIO DE PROXIMITAT.

Dimarts 16 a les sis de la tarda serà el moment de l'"Especial ON AIR" que tindrà dues parts. Per un costat hi haurà la ponència de dos exalumnes del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisual, Karen Alfonso i Laia Berenguer. Elles actualment formen part de l'equip del programa "Aquí, a l'Oest", un magazín de La Xarxa de Comunicació Local, en el que es parla de l'actualitat del territori, creat i emès simultàniament en diverses ràdios de les terres de ponent com són EMUN FM Ràdio, Alpicat Ràdio, UA1 Ràdio Lleida, Ràdio Rosselló, Ràdio Ponent Mollerussa, Ràdio Tremp i Ràdio Sió Agramunt.

Karen Alfonso és locutora a Ràdio Ponent on forma part de diversos programes. També és corresponsal de RAC 1 a Lleida i és operadora de càmera a Lleida TV. En el cas de Laia Berenguer és locutora a EMUN FM Ràdio i anteriorment havia sigut redactora a l'acció Internacional d'informatius de TV3 i redactora al Diari Ara.

Per l'altra part, es celebrarà el lliurament del premi al guanyador del I Concurs de pòdcast organitzat pel Departament de Filologia i Comunicació de la Universitat de Lleida, amb un jurat format tant per professorat com alumnat del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisual.

Aquesta sessió serà patrocinada pel supermercat de proximitat PlusFresc, i a diferència de les altres és dura a terme al Claustre de Les Heures de l'edifici del Rectorat.