S’APROXIMA LA 21a EDICIÓ DE LA SETMANA DE LA COMUNICACIÓ

Descarregar Pdf

S’inicia el compte enrere per a la Setmana de la Comunicació a la Universitat de Lleida (UdL), on us convidem a participar i gaudir de les ponències d’aquesta 21a edició. Aquest any, tindrà lloc del 15 al 18 d’abril al Campus del Rectorat.

Com ja sabeu, l’alumnat de tercer del Grau en Periodisme i Comunicació Audiovisual som els encarregats d’organitzar aquest esdeveniment. Durant aquests anys hem pogut gaudir de diferents temàtiques, com poden ser, la 19a edició, “Internet Killed The Video Star” (2022), fent referència a les noves tendències digitals que estan apareixent. A més de la passada edició, “Back to the Future” (2023), que va tractar l’evolució que ha tingut l’àmbit de la comunicació durant els últims 20 anys.

Per la 21a edició, volem commemorar els 100 anys del naixement de la ràdio, on comptarem amb diferents professionals d’aquest sector. Encara no us podem comunicar res més, aviat anirem publicant el cartell i el programa amb les diferents jornades. Estigueu alerta a les nostres xarxes socials per estar al dia i no perdre-us res!