Ja és aquí la 18ª Setmana de la Comunicació!

Cartell 18 Setmana de la Comunicació: Decretat l'Estat de la Creativitat

La Universitat de Lleida (UdL) té el plaer de presentar, un any més, l’esdeveniment que connecta a professionals de la comunicació amb el públic en les diferents ponències programades. “Decretat l’estat de creativitat” és el nom que acompanya la nova edició, en la qual s'abordaran les dificultats i adaptacions de creació de contingut davant l’emergència sanitària.

La Setmana de la Comunicació es realitzarà de forma semipresencial a la Sala d'Actes de la Facultat de Lletres respectant l'aforament permès i es retransmetrà en streaming per la resta. Els canvis derivats de la COVID-19 en el món de la comunicació s’exposaran durant els dies 19, 20, 21 i 22 d'abril i se’n farà el seguiment des dels canals i plataformes oficials de la Setmana de la Comunicació de la UdL. Juntament amb el contingut als comptes de Facebook, Twitter i Instagram, el podcast Setcomunica i el butlletí electrònic, la Setmana de la Comunicació té, com a novetat d’aquest any, Tik Tok, i estrena aquest nou format web que no us podeu perdre. 

Començarà la 18a edició de la Setmana de la Comunicació el dilluns 19 d’abril a les 16:00 h, amb Mònica Planas, periodista i crítica de televisió, amb la seva ponència “La televisió en temps de pandèmia”. A les 18:00 h comptarà amb el documentalista Fèlix Colomer amb “Vitals: Enregistrant la realitat de la pandèmia des dels hospitals". 

El dimarts 20 d’abril a les 16:00 h, la Setmana de la Comunicació rebrà a l’autor de còmics David Ramírez, amb “Conviviendo 19 días”. A les 18:00 h, la representant d’influencers Maria Costa de Travy presentarà “Representación de Influencers y estrategias de Social Media”. 

El dimecres 21 a les 16:00 h, l’actor, imitador i cantant Bruno Oro oferirà una ponència titulada “Reinventar-se o morir”. A les 18:00 h s’obrirà una taula rodona amb el títol “Esports en pandèmia”, a càrrec dels periodistes José Carlos Monge, Eva Cortijo, Albert Escuer i Sergi Guiu.

Per finalitzar la 18a edició de la Setmana de la Comunicació de la UdL es comptarà, el dijous 22 d’abril a les 16:00 h, amb “Producir en tiempos de incertidumbre. Retos y oportunidades” a càrrec d’Iván Miñambres, productor audiovisual. Les jornades de ponències tancaran a les 18:00 h amb el periodista Jordi Basté amb la xerrada titulada “Sol com un Mussol”. Finalment, es donarà peu a l’acomiadament fins a l’any que ve, amb una clausura final. 

Des de l’equip de la Setmana de la Comunicació 2021 desitgem que gaudiu de les ponències i apreneu tant o més d’aquest esdeveniment com nosaltres hem fet i farem. 

Salut i força a la 18a edició de la Setmana de la Comunicació de la UdL!  Un any més per tots vosaltres, 

Universitat de Lleida.