Descarregar Pdf
Captura de Pantalla 2020-12-15 a les 15.23.12

La Setmana de la Comunicació és una activitat que organitza anualment el Departament de Filologia catalana i comunicació de la Universitat de Lleida amb els objectius següents: la projecció social del grau en Comunicació i Periodisme Audiovisuals en el territori, l’apropament als alumnes de professionals  del món de la comunicació i l’aprofundiment en una rama particular dels estudis. Se celebra des del 2003, quan els estudis de comunicació s’oferien només com una llicenciatura de segon cicle.

La Setmana de la Comunicació rep el suport econòmic i logístic de la Facultat de Lletres, del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària, del Vicerectorat d’Estudiants i del Consell Social de la Universitat de Lleida. Igualment, col·labora anualment amb entitats i certàmens culturals de la ciutat de Lleida, com la Mostra de Cinema d’Animació ANIMAC, la Mostra de Cinema Llatinoamericà, el Centre d’Art La Panera o el col·lectiu BAF Guerrilla.  

Cada any, la Setmana de la Comunicació engloba també una Jornada de Portes Obertes dels estudis del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals, oferint la possibilitat d’assistir a les sessions i, especialment a la conferencia inaugural, a tots aquells alumnes de batxillerat que tenen interès en el món de la comunicació. La Jornada de Portes Obertes se celebra per tant coincidint amb el primer dia de la Setmana de la Comunicació i inclou una visita a les instal·lacions de la Facultat i del Magical Media, on es realitzen les assignatures pràctiques del grau, i una posterior conferència a la Sala d‘Actes de la Facultat de Lletres.  

Des dels seus inicis, els alumnes de tercer curs del grau en Comunicació i Periodisme Audiovisuals participen activament en la gestió d’aquestes jornades ja que ells són els responsables de la direcció, organització i comunicació de l’esdeveniment. Aquesta pàgina, com la resta de plataformes i xarxes socials, és gestionada per l'alumnat.

La resta de plataformes corporatives són les següents:

Instagram
Youtube
Ivoox
Facebook
Twitter
Twitch
   Darrera modificació: